Kompletirali ste 0% ove ankete
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

Registracija za vebinar

У петак, 18. децембра 2020. године у 14ч, Школа јавног здравља и менаџмента у систему здравствене заштите, Институт за социјалну медицину и Центар за информационе и комуникационе технологије (ЦИКТ) Медицинског факултета у Београду организоваће  вебинар под насловом „RedCap: први кораци и услови коришћења“. Др Стефан Мандић-Рајчевић и др Никола Илић објасниће начин приступа систему и кораке које је потребно направити како би се систем користио, као и услове коришћења.

Овај вебинар намењен је свим наставницима, сарадницима, докторантима и студентима Медицинског факултета у Београду, као и колегиницама и колегама које раде на клиникама, а желе да користе RedCap за управљање подацима у некомерцијалним клиничким студијама.

У циљу боље организације догађаја обавезна је (бесплатна) регистрација, а регистрованим учесницима ће бити послат мејл са линком којим ће се повезати са вебинаром.

There are 6 questions in this survey.