0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

Uticaj pandemije COVID-19 na stomatološku službu

Istraživanje Svjetske zdravstvene organizacije, Kolaboracionog centra za epidemiologiju i stomatološko zdravlje u zajednici "Uticaj pandemije COVID-19 na stomatološku službu"

Najiskrenije Vam se zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme da učestvujete u ovom istraživanju. Za popunjavanje upitnika će Vam biti potrebno do 10 minuta. COVID-19 je u velikoj mjeri uticao na zdravstvene sisteme i naš cilj je da otkrijemo tačan uticaj pandemije na stomatološku službu u Republici Crnoj Gori, imajući u vidu izloženost stomatologa riziku.  

Ovo istraživanje je dio međunarodnog istraživanja koje obuhvata veliki broj zemalja širom svijeta, a vodi ga Centar za međunarodnu saradnju Svjetske zdravstvene organizacije na Univerzitetu u Milanu u saradnji sa Stomatološkom komorom Crne Gore.  

Upitnik je potpuno anoniman, identitet onih koji popunjavaju je u potpunosti zaštićen. Ukupni podaci dobijeni iz upitnika iz svih zemalja će se koristiti za širenje znanja kroz naučne radove i izradu konkretnih preporuka u sličnim situacijama. Ukoliko popunite upitnik, smatraćemo da ste dali svoj pristanak da se Vaši odgovori koriste za dalju analizu.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili nejasnoće, molimo Vas da kontaktirare prof. dr Zorana Vlahovića putem maila zoran.vlahovic@t-com.me

There are 27 questions in this survey.