0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

Утицај пандемије COVID-19 на стоматолошку службу

Истраживање Светске здравствене организације, Колаборационог центра за епидемиологију и стоматолошко здравље у заједници – “Утицај пандемије COVID-19 на стоматолошку службу”

Најискреније Вам се захваљујемо што сте одвојили време да учествујете у овом истраживању, за попуњавање упитника ће Вам бити потребно до 10 минута. COVID-19 је у великој мери утицао на здравствене системе и наш циљ је да откријемо тачан утицај пандемије на стоматолошку службу у Републици Србији, имајући у виду изложеност стоматолога ризику. 

Ово истраживање је део међународног истраживања које обухвата велики број земаља широм света, а води га Центар за међународну сарадњу Светске здравствене организације на Универзитету у Милану у сарадњи са Стоматолошком комором Србије. 

Упитник је потпуно анониман, идентитет оних који попуњавају је у потпуности заштићен. Укупни подаци добијени из упитника из свих земаља ће се користити за ширење знања кроз научне радове и израду конкретних препорука у сличним ситуацијама. Уколико попуните упитник, сматраћемо да сте дали свој пристанак да се Ваши одговори користе за даљу анализу.

Уколико имате додатна питања или нејасноће, молимо Вас да контактирате проф. др Дејана Марковића путем мејла dejan.markovic@stomf.bg.ac.rs

There are 27 questions in this survey.